Waarom kan ik de tijd niet laten uitspreken

De tijd laten uitspreken via de widget. Dit is helaas alléén mogelijk op een Android device. Dit is niet mogelijk op een iPhone of iPad. De enige functie van het aanklikken van de widget op een iPhone of iPad is namelijk dat je de app opent. Het is niet mogelijk hier iets anders mee te doen, zoals bijvoorbeeld het laten uitspreken van de tijd.

Is jouw vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem met het indienen van jouw feedback

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op