Kan ik de klok gratis gebruiken?

Nadat je de TimeSteps app hebt geïnstalleerd, kun jij de klok áltijd gratis gebruiken. Hier is geen koppeling voor nodig met de Mantelzorg App. Wanneer jij de app opent, krijg jij het volgende scherm te zien:

De code die jij te zien krijgt, is om te koppelen aan de Mantelzorg App zodat jullie de agenda kunnen gebruiken. Wil je alleen de klok gebruiken? Bekijk dan via de link hieronder hoe je een widget op jouw beginscherm zet en kies voor de klok.

Plaats de klok widget op jouw beginscherm.

Het klokje ziet er als volgt uit. Bij Android kun je de tijd laten uitspreken. Bij Apple devices helaas niet omdat Apple dit niet toelaat.