Mantelzorg app installeren als app op mijn mobiele telefoon

Je kunt de Mantelzorg Web App ook als app op jouw mobiele telefoon installeren. Ga hiervoor naar de Google Play Store voor Android of de App Store voor Apple. Zoek naar TimeSteps Mantelzorg, of klik op Android, of Apple voor de link naar de stores.

Let op: betaling van de Mantelzorg App moet geregeld worden via de web applicatie. Dit kan niet via de mobiele app. Wanneer jouw abonnement bijna verloopt, of is verlopen, moet deze dus worden omgezet naar een betaald abonnement via de Web Applicatie.