Agenda omzetten naar simpele weergave

Wanneer de TimeSteps agenda te ingewikkeld en foutgevoelig wordt, is het mogelijk de agenda om te zetten in de 'simpele weergave'. Dit doe je via de instellingen in de TimeSteps app. Door het zelfmanagement van de agenda uit te schakelen is het 'plusje' niet meer zichtbaar en is het niet meer mogelijk om zelf afspraken aan te maken via de TimeSteps app. Het aanmaken, wijzigen en verwijderen van afspraken gebeurt dan volledig via de Mantelzorg Web App.

Door 'volledig agenda overzicht' uit te zetten, beperk je de mogelijkheid om onbeperkt vooruit en achterui in de agenda te kijken. Bovenin is dan alleen nog maar 'gisteren, vandaag en morgen' te bekijken. Dit voorkomt een overload aan informatie en helpt om te focussen op wat nu belangrijk is. Gisteren helpt om te herinneren wat recent is gebeurt.