Hoeveel apparaten kan ik koppelen

Je kunt bij teaminstellingen > gekoppelde apparaten, meerdere apparaten koppelen. Elke iPhone, iPad, Android telefoon of Android tablet kan gekoppeld worden. Deze kunnen naast elkaar gebruikt worden. De afspraken worden dan gelijktijdig getoond op alle gekoppelde apparaten. Ook herinneringen worden op alle apparaten tegelijkertijd afgespeeld. Tenzij je ervoor kiest om op een apparaat de hardop uitgesproken herinneringen uit te schakelen.