Geen afspraken zichtbaar in TimeSteps app

Komen de afspraken niet in de TimeSteps app, maar staan ze wel in de Mantelzorg Web App?

De kans is groot dat de koppelcode niet juist is ingevuld.

Let op: er zit nog geen controle op de code die jij invoert. Dit betekent dat in de mantelzorg Web App altijd het berichtje wordt gegeven dat het apparaat is gekoppeld. Oók wanneer je een typefoutje maakt in het overtypen van de code. In dit geval worden de agenda afspraken dan niet zichtbaar in de TimeSteps app. Om dit op te lossen moet je het apparaat weer even verwijderen en daarna opnieuw de juiste code intoetsen. Zie hieronder het voorbeeld dat elke code wordt geaccepteerd.