Hoe maak ik een team aan

Het aanmaken van een Team is de eerste stap om mantelzorg te delen en de TimeSteps app te kunnen downloaden. Na de eerste keer inloggen krijg je de mogelijkheid om een Team met Teamnaam aan te maken.
Let op dat het abonnement wordt toegewezen aan het Team. Wil jij dus meerdere Team aanmaken, omdat je zorg verleent voor meerdere mensen? Dan zul je na de proefmaand voor ieder Team een abonnement moeten afsluiten.
Binnen het Team nodig jij andere mantelzorgers uit, maar bijvoorbeeld ook de casemanager, een vrijwilliger en buren. Jij bent als hoofdbeheerder verantwoordelijk voor het toevoegen, maar ook verwijderen van Teamleden. Daarnaast koppel je binnen het Team de TimeSteps app van de persoon waarvoor jij zorgt.