Geef een foutje/ bug door

Onze apps zijn altijd in ontwikkeling. Het kan voorkomen dat jij een foutje vindt in één van de apps die verholpen moet worden. Bijvoorbeeld omdat iets niet werkt, er vreemd uitziet op jouw computer of telefoon, of jij gewoonweg een suggestie hebt om dit beter te doen.

Deze input van onze gebruikers is heel erg belangrijk om de apps constant te verbeteren. Jij kunt deze verbeteringen doorgeven via deze link:

Meld fout software