Voor wie is deze app?

Deze App is in eerste instantie ontwikkeld voor mensen met dementie die nog hun mobiele telefoon of tablet gebruiken. Om mensen met dementie meer zelfredzaamheid te geven. Maar eigenlijk is het voor iedereen die moeite heeft met de huidige apps voor hun agenda, navigatie en de tijd. Ook mensen met NAH, ME en ADHD/ADD gebruiken deze app.

Is jouw vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem met het indienen van jouw feedback

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op